Leven met 24 uren in 1 dag?

24uren

 

De nieuwsberichten over vertragingen en files vinden nauwelijks nog gehoor. We zijn er stilaan aan gewend dat onze gemaakte plannen worden gedwarsboomd. In deze hectische tijden leven en werken mensen steeds vaker in een spreekwoordelijke tredmolen. Het kan allemaal niet snel genoeg gaan : direct resultaat, just-in-time, asap een antwoord, een volle mailbox, een snelle hap en nog een avondje speed-daten…

Het probleem stelt zich veel ruimer. De moderne mens legt zonder scrupules de ritmes en het tempo van de natuur naast zich neer en vervangt het door de kadans van computers en tikklokken. De manier waarop we naar tijd kijken zal in de toekomst het verschil maken tussen geluk en ongeluk. De aangereikte tools en technieken om tijd te beheersen zijn al lang niet meer voldoende om onze rust te doen wederkeren.

 

Deze conférence drukt je met de neus op de harde realiteit en stelt je voor een duidelijke doch harde keuze. Je gaat naar huis met inzichten en tips om meer van je leven en je naasten te genieten.

Via de kmo-portefeuille zijn er subsidies mogelijk voor opleiding, advies, strategisch advies, advies internationaal ondernemen, technologieverkenning en coaching die worden ingekocht bij erkende dienstverleners. Kom meer te weten via deze link.

kmo_portefeuille_erkend