Motivatie… helium voor je luchtballon

motivatie

 

Motivatie is een essentiële voorwaarde voor de mens om bepaalde zaken te doen. Zo is iedereen op een bepaalde manier gemotiveerd, al is het maar om niets te doen. Van zodra we resultaten moeten halen met de hulp van anderen, is het zaak om de motivatie van die anderen ook positief te beïnvloeden of te versterken. Een uitdaging voor elke ouder, coach of leidinggevende. In de huidige maatschappelijke omstandigheden zijn wij vooral resultaat- en prestatiegericht bezig en dreigen we de essentie van motivatie uit het oog te verliezen. Onze niet-aflatende drang om alles rondom ons te beheersen en te controleren maakt motiveren tot iets als het zoeken naar de Heilige Graal.

 

Deze conférence geeft je een klare kijk op de zin of onzin van motivatie en laat je inzien welke factoren onze eigen “goesting” positief bepalen.

Via de kmo-portefeuille zijn er subsidies mogelijk voor opleiding, advies, strategisch advies, advies internationaal ondernemen, technologieverkenning en coaching die worden ingekocht bij erkende dienstverleners. Kom meer te weten via deze link.

kmo_portefeuille_erkend