Bouwkunde

Het ontwerp en de uitwerking van een gebouw vormen één geheel. De realisatie van een architectonisch ontwerp staat of valt dan ook met een goede bouwkundige uitwerking. ABT heeft alle architectonische, bouwkundige, bouwfysische en kostentechnische kennis in huis om een ontwerp te vertalen in een technisch maakbaar en financieel haalbaar gebouw. Doordat aan de meest uiteenlopende architectonische concepten wordt gewerkt, is er veel ervaring met een grote verscheidenheid aan technieken, materialen en uitvoeringsmethoden.

In alle gevallen wordt nauw samengewerkt met de architect en met de overige ontwerpers, zoals de ingenieurs stabiliteit en technieken. Alleen op die manier kan een optimale bouwkundige uitwerking worden gegarandeerd.

De kwaliteit van een bouwproject is evenredig met de manier waarop het proces is verlopen: hoe soepeler het proces, hoe hoger de kwaliteit. Door de projectcoördinatie integraal en van begin tot eind door één kundige partij te laten doen neemt de kwaliteit toe. En wordt tijd, en dus geld, bespaard.

Onze specialismen:
• Bouwkundige planuitwerking
• Projectcoördinatie & werfopvolging
• Kostencalculatie