Werken bij

Werken bij

Welkom bij ABT België. Je vindt ons inspirerende hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Brussel. Hier werken we in een hecht team aan  spraakmakende en grensverleggende projecten. We hechten veel waarde aan creatieve en innovatieve oplossingen. Daarom staat de ontwikkeling van onze medewerkers voorop: Je krijgt bij ons niet alleen de kans om aan geweldige duurzame projecten te werken, maar ook om te leren, door te groeien en je netwerk uit te breiden.

Kantoren

ABT België Antwerpen

Kantoor

Ontvangstruimte

Meetingroom 1

Meetingroom 2

Dit doen wij niet alleen. Wij zijn onderdeel van Oosterhoff. Oosterhoff heeft ongeveer 650 medewerkers en bestaat uit  ABT, ABT België, abtWassenaar, Adviesbureau Lüning, Adviesbureau van de Laar, bbn adviseurs, Huygen, ABT Deutschland, L3Q, UP en DataBuilt. Tijdens je dagelijkse werk kun je terugvallen op je eigen team, maar wil je een grotere uitdaging of heb je iets nodig? Dan staan de collega’s binnen Oosterhoff ook voor je klaar!

Bij ABT België vinden wij het belangrijk om goed samen te werken. We zijn hierin transparant in onze communicatie en staan voor onze collega’s. We pakken het samen op. We luisteren naar elkaar en weten elkaar hierdoor ook actief te vinden. We doen wat we beloven en zijn trots op het resultaat dat we samen bereiken! Word jij onderdeel van ons team?